headerdiensten
4

15witblok
BOUWBEGELEIDING
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
BOUWTECHNISCHE KEURING
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
VASTGOEDBEHEER
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
NUL METING
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
OPLEVERINGSKEURING
NIEUWBOUW

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
COMFORTABEL WONEN
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AANKOOPBEMIDDELING
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AANKOOPKEURING

  bouwbegeleiding
20blok 15witblok
Bouwen is een ingewikkeld en intensief proces. Timmermans Bouwadvies begeleidt u bij de nieuw- of verbouw van uw woning of bedrijfspand. Hierdoor heeft u te maken met één vast aanspreekpunt die uw belangen behartigt, uw wensen centraal stelt en namens u het bouwproces aanstuurt.


Deze begeleidingsfunctie kunnen wij van begin tot eind van het proces op ons nemen of, indien u dat wenst, voor bepaalde fasen. De begeleiding begint met het aanvragen van offertes bij ervaren en vakkundige aannemers, loodgieters, elektriciens of andere bedrijven. Wij doen uitsluitend zaken met professionele bedrijven. Wij werken regelmatig samen met bedrijven die wij al jaren kennen en waar wij zeer positieve ervaringen mee hebben. Heeft u echter voorkeur voor een bedrijf waar ú goede ervaringen mee heeft of dat goede referenties heeft, dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voldoende mogelijkheden om bij uw specifieke wensen een geschikt bedrijf te vinden. Voordat een offerte wordt opgevraagd bij een bedrijf, zal er met u een gesprek plaatsvinden waarin uw wensen verkend worden. Door rekening te houden met aspecten als, de huidige situatie en bouwkundige staat, uw wensen, maar ook tijd en geld, kunnen wij een geschikt bedrijf selecteren en een offerte opvragen. Wij doen dit in een gesprek namens of samen met u.

Wij zullen deze offertes allereerst beoordelen op aspecten als prijs en kwaliteit. Vervolgens informeren wij u over deze offertes en adviseren wij u welke offertes u kunt accepteren. Indien nodig regelen wij voor u de vereiste vergunning(en) bij de gemeente.

Gelukkig kunt u voor de hierboven genoemde zaken Timmermans Bouwadvies inschakelen. Een onafhankelijk bureau dat aan uw kant staat en alleen belang heeft bij uw tevredenheid. We zijn in staat om uw ideeën om te zetten naar de praktijk en u te ondersteunen tijdens het gehele verbouw, renovatie en/of nieuwbouw traject.

Hiermee nemen wij uw zorgen uit handen waardoor u zich volledig kunt richten op uw droomwens en niet bezig hoeft te zijn met lastige details.
  15witblok
blokfooter      
20blok
 
 

      15pxhalfblokfooter
facebook email algemvoorw